библиотека
Русский

Кохання диявола

20.0K · В процессе
Роза Фарлоу
25
Главы
1.0K
Объём читаемого
9.0
Рейтинги

Краткое содержание

Поїхавши від батьків в інше місто, Мілана тільки почала самостійне життя. Через свою недосвідченість і довірливість її обдурив і зґвалтував хлопець найкращої подруги. Їй хотілося забути про цей кошмар назавжди. Ніхто й подумати не міг, що подальші стосунки Мілани та її ґвалтівника складуться зовсім інакше, а найкраща подруга стане найлютішим ворогом.

МиллиардерРомантикаСтрастьЛюбовник/любовницаЛюбовный треугольникМесть

Розділ 1

- Схоже, час збиратися. Веселощі закінчилися.

- Так, на жаль, ти вгадала. Дай мені трохи часу, я вирішу з нею всі питання і буду тільки твій.

Чоловік притягнув дівчину до себе і пристрасно поцілував. Обличчя Мілани одразу ж розгладилося. Вона посміхнулася:

- Дивись, ловлю на слові.

Швидко одягнувшись, вони попрямували до машини. Настав час повертатися додому. У машині вони майже не розмовляли, Мілана і Марк думали про те, що повертатися їм доведеться в зовсім різні домівки. На Мілану чекало холодне самотне ліжко. А на Марка... Небажана наречена. Кожен з них розмірковував, яке несправедливе життя.

Марк завіз Мілану додому, поцілував на прощання і з важким серцем поїхав далі. У той момент, коли він уже був вдома і вигадував для Люсі чергові небилиці про свою відсутність, Мілана отримала перше повідомлення з погрозою.

Уже засинаючи, вона почула вібрацію телефону, з посмішкою відкривши повідомлення, сподівалася, що це Марк бажає на добраніч і скрикнула.

На екрані красувався напис: "Сучка, ти пошкодуєш про те, що зробила."

***

Кількома тижнями раніше

2016 рік. Літо тільки почалося, справжня спека ще не настала, але оскільки більшість дівчат любить красу, вони вже не хочуть чекати, поки стане дійсно тепло. При першому ж натяці на потепління одразу поспішають позбутися теплих колючих светрів, об'ємних курток і довжелезних штанів. Замість них надягають коротенькі спідниці, які підкреслюють красу струнких ніжок, сукні, що майорять на вітрі, і яскраві топіки, що кидаються в очі. Настрій одразу ж піднімається, вітер уже не здається таким пронизливо холодним і сонце починає пригрівати сильніше.

Йдучи вулицею молоденькі дівчата часто приковують до себе чоловічі погляди, іноді зовсім небажані.

Порив літнього вітру, що несе приємну прохолоду, легенько подув вулицею і трохи підняв поділ шифонової сукні дівчини, яка йшла тротуаром, злегка оголюючи її спідню білизну. Це викликало радісні вигуки чоловіків, що стояли біля огорожі. Спочатку вони обговорювали, в який генделик краще піти сьогодні ввечері, щоб відсвяткувати черговий успішно прожитий день, але побачивши підтягнуті сідниці дівчини, одразу ж змінили тему розмови.

Чоловік у білій футболці та потертих джинсах присвиснув і звернувся до друга:

- Нічого така. Її чорні стрінги мають дуже спокусливий вигляд.

- Згоден, у моєму смаку, я був би не проти розважитися з нею, - засміявся його товариш.

Чоловіки, наче заворожені, дивилися вслід дівчині, яка безтурботно крокувала вулицею, не підозрюючи, які емоції викликає в перехожих.